bg_fireworks
bg_flash
 
Biztonság
There are no translations available.

Kedves Látogató!

Mivel a felhasználáshoz nem elég a termékek biztonsága, ezért mint tapasztalattal rendelkező forgalmazók kérjük, hogy feltétlenül tartsák be a következő tanácsokat, biztonsági szabályokat, az év végi tűzijáték vásárlásnál, és felhasználásnál!

Tehát:

NE VÁSÁROLJ ZUGÁRUSTÓL! Ügyeskedőktől könnyen kaphatsz Magyarországon nem forgalomba helyezett, ellenőrizetlen minőségű, vagy lejárt szavatosságú, terméket! Vedd meg december 28-tól 31-ig hivatalos forgalmazóknál! Ezeket a hatóságok által ellenőrzött helyeket szerte az országban megtalálod, és óriási választékot adnak!! Náluk kedvedre válogathatsz.

Csak használati utasítással ellátott terméket vegyél meg!! Mindig olvasd el, és tartsd is be a használati útmutatót!

Csak kültéren használd a termékeket! Ne indíts erkélyről, ha emeletes házban laksz!

KÉZBŐL SOHA SEMMIT NEM SZABAD INDÍTANI!!!

SOHA NE SZEDJ SZÉT EGY TŰZIJÁTÉK TERMÉKET SEM!!!

SOHA NE HAJOLJ A TERMÉK FÖLÉ!!!

RÉSZEGEN NE INDÍTS TŰZIJÁTÉKOT!!!

Mielőtt indítasz, győződj meg, nincs e akadályozó tárgy, pl. faág, villanyvezeték, kiálló erkély, stb. a lövés irányába!

Próbálj minél messzebb indítani házaktól, magas lakóépületektől!

A terméket mindig rögzítsd eldőlés ellen!!! /ez legfőképp a bombetta- és bombatelepekre, egyes csöves bombára vonatkozik/

A rakétákat, –kisebbeket üvegből, nagyobbakat csőből indítsd! Nagyon fontos, hogy a rakéta fa vezetőpálcája szabadon mozogjon a csőben, vagy az üvegben!!! FIGYELEM! Szigorúan tilos a rakéta vezetőpálcáját földbe szúrni, kerítésbe befűzve rögzíteni!!! Ha törött, vagy eltörik a vezetőpálca, szigorúan tilos a rakétát elindítani!!!

A BIZTONSÁGI TÁVOLSÁGOT TARTSD BE!!!

HA ELLŐTTED A TERMÉKET, 10 PERCIG NE MENJ A KÖZELÉBE!

Sérült, hibásan, vagy nem működő terméket az eladóhelyen, az árusítás során kifüggesztett táblán kijelölt időpontokban, január 5-ig visszaveszik, vagy a forgalmazónak vidd vissza.

Figyelj arra, hogy ne veszélyeztess másokat, állatokat, épületeket, vagyontárgyakat!

Balesetmentes szórakozást kívánunk!

 

 

 
bg_alsosav
 
tűzijáték -> bombatelepek - egyes bombák - rakéták - vegyes csomagok - játékos termékek - szikraszökőkutak - római gyertyák - bombatelepek <- tűzijáték